ALKOHOL

Har läst igenom de kommentarer som har kommit in under tiden som jag varit borta härifrån. Någon frågade om jag har börjat dricka alkohol och någon annan frågade varför jag inte dricker. Ett kort svar till detta. Jag har inte druckit en droppe alkohol i mitt liv, många tror att jag har någon speciell anledning till det men det har jag inte. Den stora anledningen till det, är att jag flyttade hemifrån när jag hade fyllt 16 år, för att jag skulle gå elit fotbollsgymnasium. Under den tiden så var fotboll allt, så jag kände att alkohol inte hade någon plats i mitt liv och jag prioriterade annat i livet. Jag trivdes tidigt i mig själv och jag kunde ha kul utan att dricka och så har det fortsatt. Så det enkla svaret, jag kan ha kul utan alkohol och känner inget behov av att dricka bara för att. När jag går ut så beställer jag oftast alkoholfria drinkar. Alltid lika roligt med en ny smakupplevelse varje gång.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..