STILSÄKRA ARMBAND

Svenska märket TRIWA har sedan starten år 2007, gjort klockor med en cool och minimalistisk etstetik. Nu har det gått snart en månad sedan dem gjorde sitt nästa steg och adderade stilsäkra armband till sin vårkollektion. Det som var unikt för smyckena är att de är tillverkade av spillmaterial från klock- och solglasögonproduktionen. Armbanden är avskalade och rena – gjorda i rå rostfri stål och mässing eller handskuren acetat för att utveckla en unik patina över tid. Har fått hem mina nya armband i två olika storlekar, otroligt stilsäkra och prisvärda armband! Armbanden ovan finns att köpa här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..