HÄLSAN


Produkter – L:a Bruket

Ett väldigt intressant företag som har växt otroligt mycket och har blivit en stor favorit hos mig de senaste åren är det svenska hälso- och skönhetsföretaget L:a Bruket. Deras ambition är att alla produkter ska hålla hög kvalité, ha en tydlig funktion, dofta fantastisk och vara vackra. De tillverkar alla sina produkter i Varberg och de flesta ingredienserna är ekologiskt framställda, och mycket få artificiella ingredienser är tillsatta. Deras sortiment består utav olika produkter som flytande tvål, doftljus, ansiktskräm, schampo och balsam m.m. L:a Bruket är äkta, genuin och generös lyx för hela kroppen!


Du kan köpa alla deras produkter på labruket.se.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..